Zpomalil jsi čas
Anotace: dvě dlaně, co hledaly se v čase, tak dlouho prázdné, včera, dnes a zase............ už nejsou......
....................
v náruči mé
pohladím tvou tvář...
a ve tvé se skryji celá,
v teple tvého těla...........
v barvě tvých očí
a vrásce tvého čela,
přemýšlíš moc,
to já neuměla...
tak daleko
a přesto vedle mne...
až budu usínat,
budu tě vnímat,
obejmu tě
a s tebou srdce mé
Přečteno 549x
Tipy 2
Poslední tipující: Verena
Komentáře (7)
Komentujících (7)