Anotace: Další pocitovka, mám asi zase depresivní období :-(
Sny odplouvají na křídlech jež skryté mají. Tajemství tam někde zůstává, o kom se zdá - to ho si přeješ. Jestli se sen vrátí, prosím radši neřeš! Přání má každý mnoho, miluješ-li však jen Toho, komu patří duše tvá. Považuj svá přání předem splněná.
11.10.2007 07:57:00 | Inies