takovým řečem se věří hezky...a ne uplně těžko...
07.10.2007 18:05:00 | Trdlo
Když rosa slz smáčí tvář
té ženě, co máš rád,
vrať jejím očím zář,
řekni jí:"Mám Tě rád!"
A pak ji v náruč svoji
vem, k srdci přitiskni,
slůvka,co duši zhojí,
ty sladké nesmysly
šeptej do jejích oušek,
zlíbej oči i tvář,
ať ví, že Tvůj miloušek
je a že rád ji máš!
Přiznej, žes lumpem býval,
však že se polepšíš,
a nemáš, co bys skrýval,
že teď už dobře víš,
že ona tou pravou je
písní jíž srdce zní,
v každičké myšlence své,
že žiješ jenom jí!
Že srdce Tvoje věrné
nikdy nezradí ji,
zaplaš jí chmury černé,
řekni, že chceě jen ji!
06.10.2007 22:56:00 | Kozoroh 1