Opravdu krásné! A dobré vínko mám rád...A je zajímavé, že já 17.5. taky použil v názvu básně In vino veritas!Jen to mělo ještě pokračování co jsem si vyhledal ve slovníčku asnad správně přeložil!;o)
26.01.2008 03:42:00 | Kozoroh 1
Jen mi vadí "si", mělo by být "jsi"
Ale jinak tuto atmosféru přeji co nejčastěji :-)
05.11.2007 09:48:00 | Levandule
Včerejší večer byl i u mě ve znamení vína :)...
pěkná atmosféra...:)
PS: oprav si překlep "oblívená"
*
07.10.2007 15:12:00 | Severka