přeji si Tě
Anotace: já tebe jo a ty mě?:-P
na zledovatělém moři,
zpěvy srdce krouží.
na zmoklém písku,
chci tě mít v blízku.
na pustém ostrově,
cíitit se v domově,
a v temném pralese,
ať se nám donese..
zatím neprojevená láska
Komentáře (1)
Komentujících (1)