V dešti
Tiše se díváš
skrze hustý déšť,
krásu toho vnímáš
a taky její tvář…
Ona je krásná,
jemná a něžná,
na kost mokrá,
stejně jako ty...
Jen to kouzlo nepokaz,
počkej za hranicí;
Nechoď k ní,
jen se tiše dívej...
Však ona nezmizí,
nerozpustí se v kapkách,
jen ji nevyplaš,
vyčkej až projde hranicí...
Přečteno 339x
Tipy 1
Poslední tipující: d---
Komentáře (1)
Komentujících (1)