Seni seviyorum
Když jsem tě konečně našla,
musela jsem tě opustit,
jak ráda bych stebou šla,
krokama nebe tít.
Proč já tě opustila?
To ty víš,
dělí nás dálka,
dálka, kterou nenávidíš.
Jsem anděl padlý,
byla jsem anděl,
stala jsem se motýlem,
jen díky tobě.
Miluji Tě
Komentáře (4)
Komentujících (3)