Snad zaprší...

Snad zaprší...

Anotace: :(

proč nechal's mě samotnou
když moře bouřilo
když majáky zhasly
přístavy ztichly

proč nechal's mě samotnou
když srdce běsnilo
prameny studánek
nadobro vyschly

proč jsi mě nelíbal
když moje rty čekaly
hořely láskou
nezkrotnou touhou

proč jsi mě nelíbal
když jsme se poznali
zůstávám sázkou
ty pro mě něhou
Autor En, 07.10.2007
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Ať sprcha polibků Ti srdce zahřeje,
a úsměv dá Ti mnoho naděje!

07.10.2007 16:20:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel