Pro něj...
Anotace: tahle básnička je zase pro něj...po roce a třech měsících :) pořád je to můj nejlepší kamarád a pořád bych ho chtěla... :( :)
Jsem moc ráda, že můžu říct: "Dobře tě znám,"
ale ještě víc, že tě vedle sebe mám.
Škoda, že nemůžu říct víc.
Chtěla jsem příliš mnoho
a díky tomu nemám nic,
už to trvá tak dlouho...
Kdyby šel tak vrátit čas,
pořád mě to nepřešlo.
Chtěla bych to zkusit zas
i kdyby to nevyšlo...
Komentáře (0)