Eutanazie lásky
Anotace: Nerýmuje se.... prakticky... mé pocity
Vzdávám se po boji
Byl zbytečný
Usnula jsem bez hranic
Zjistila, že už se nechci trápit
A pak jsem se utopila v slzách
A došlo mi, že je KONEC….
Bolest…
Nezná hranice,
To jsem nevěděla….
Vůbec.. strašně to bolelo..
Rozhodla jsem se, že omdlím..
Ne já, ale naše láska…
Chci jí dát eutanazii….
Přečteno 396x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
Komentáře (3)
Komentujících (3)