Jak to je?
Strnulý pohled,
Průvod prázdných slov,
To čtu Ti znovu ve tváři.
Choulostivé souvětí,
Ne, láska z Tebe nezáří…
Planoucí pohled je minulostí,
Stejně jako praskání kostí,
Když jsem bývala v tvém objetí.
Jsi kočár naplněný pokladem,
Nebo už ten poklad ukradli,
Pověz, jak to je, když jsem tady s Tebou, ale sama…?
Komentáře (2)
Komentujících (2)