Anotace: O růžích, co uzamkly klíčem vzpomínek lásku.
Jsem nesmírně potěšena takovou chválou, opravdu, dodala mi hodně, snad tolik, co samotná básnička věnovala čtenářům, aspoň jsem se o to snažila. Velký dík!!
22.10.2007 18:11:00 | Lillian Bann
Nádherné, docela měn to uchvátilo, řekla jsi tu toho možná víc, než sama tušíš, opravdu krásně sepsané a napsané. Pokud jsou Tvé básně podobné, ráda si přečtu něco dalšího. Potěšila jsi touto básní mou duši, dlouho jsme nečetla něco takového.
Děkuji
21.10.2007 20:04:00 | Santinan Black
Ne, to vůbec není krásné, to je nádherné, úžasné, oslňující a mnohem, mnohem víc !!!
09.10.2007 20:54:00 | ...sedmikráska...