Na první pocit to tak je
Na první pocit to tak je –
- cítím se unavenej a dnešní den
je opravdu trapná událost
jenže
nadzvednul jsem ten pocit
a dívám se pod něj
vidím pevná lana
jak drží pohromadě
stroj času
vidím věci budoucí
natahuji se pro ně
dostávám ránu přítomnosti
kurva, to bolí!
syknu nepříliš vznešeně
a nechávám se pofoukat
bezdrátovými slovy
JE TI STEJNĚ a
na první pocit to tak je –
- je mi ještě hůř
jenže
když to nadzvednu
tak vidím
jak se mi ulevilo ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)