Nechávám na sebe takhle po kouskách působit slovenštinu...úplně jako by se do mě ta slova vpíjela...víc než dokáže čeština...musím číst pozorněji a pomaleji, a tak nasávám pomalu ta slova a ty emoce...Kouzelná slovenština, krásně ožívá pod Tvýma rukama...
14.07.2008 21:52:00 | monterka