Zklamání
Anotace: Možná se někdy dočkám jiného scénáře. :-))
V objetí jiné ženy
hluboce ponořený,
proplétá cizí dlaně,
nechci se dívat na ně.
Podivná bolest v hrudi
a pohled můj zase studí,
a srdce, co tence tepe
snad jednou bude lépe.
Přečteno 468x
Tipy 6
Poslední tipující: denebrin, XJanule, Pišák, Hesiona-Essylt, niemante
Komentáře (5)
Komentujících (5)