Anotace: popis, vyjadreni lasky kterou citim ke clovickovi, co to snad ani netusi... nebo tusi? nevim, touzim po nem ale naprosto si nejsem jista jestli on citi to stejne... kez by!
Zůstal ve mně pocit nekonečné prázdnoty,
dřív jsem totiž byl já a všude ve mně - ty...
10.10.2007 08:29:00 | G.P.