Kousek oblohy
Anotace: … pro vstup do další životní etapy
Pro teplo nahosti…
Pro prvotno
nového domova
Našeho domova
Z plyšových chomáčků
měkkosti vzpomínek z dětství
(na medvídka už nemám věk)
ve velikosti mládí
(zřejmě chyba výroby)
jsi mi dal
modré z nebe
na moji rozpálenou kůži
touhou po Tobě
… v županu
(schoulená v jeho objetí
cítím hebkost Tvých dlaní )
Přečteno 451x
Tipy 9
Poslední tipující: pejrak, Jahudkka, NikitaNikaT., s.e.n, G.P.
Komentáře (6)
Komentujících (6)