Pozvánka
Anotace: Datum výroby: 9.10.2007. Značka: láska G.P.
Otvírám přílohu Tvého mejlu
a náruč barevné fotky
mě zve do připravené postele…
To Tvé ruce
dnes
ji vyrobily
pro naše milování
(zatím se tam nudí
jen naše prázdná pyžama)
A vůně čerstvého dřeva
přenáší naše touhy
mezi (zatím) rozdělenými domovy
jako zrcátka slunce
na vlnách propojenosti
minulé budoucnosti
Přečteno 546x
Tipy 9
Poslední tipující: pejrak, Jahudkka, NikitaNikaT., G.P., Vlk v rouše
Komentáře (13)
Komentujících (13)