na dobrou noc
Anotace: pohladit tě do postýlky
Popovídat - pohladit tě,
také duši potěšit,
prožít s tebou hezké chvíle,
to fakt vážně přál bych si.
Teď povídám si v duchu s tebou,
trémou nenalézám já však slov,
ale hladit tebe lásko celou,
to přání bych snad míti moh.
Popřát ti chci klidné spaní,
rád šel bych s tebou na kutě,
tam líbal tě až do svítání,
a říkal "miluji tě".
Přečteno 437x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Borecká, Kittie M. Comma, s.e.n
Komentáře (4)
Komentujících (4)