Muj anděl
Prstem kroužím po obloze,
nechávám se unést blaze,
hvězdy mi oči zaslepují
a tak i hlouposti se mi krásné zdají.
Muj anděl mi šeptá do ouška:
"Ty jsi ta sladká beruška,
pod tvým dotekem ledy tají,
s tvým pohledem třešně zrají."
Usínám v jeho náručí,
i ve tmě spatřím zář jeho očí,
polibkem vřelým uspí rty mé
a dál se ve snu lásce oddávame.
Komentáře (0)