Dotyk Tvé kůže ohněm pálí,
Tvůj parfém loukou zavoní,
když nastává čas milování
my nevnímáme okolí.
A touhy naše jak dvě vlny
již spěchají si v ústrety,
jen s Tebou je svět smysluplný,
vášnivě líbám Tvoje rty.
Kdybychom stokrát se rozešli,
Láska nás zase svede zpět,
do konce svých dnů budu, chceš-li,
hýčkat si Tvojí Krásy květ.
Snad nikdy se Tě nenasytím,
na Tebe budu ódy pět,
cestičku vysypu Ti kvítím,
každičké přání splním hned!
09.09.2008 18:15:00 | Kozoroh 1
Život, ten už takový bývá,
o míjení se, motání,
však stejně kdesi v nás se skrývá
jistota... a v ní setkání...
:o)
12.10.2007 20:30:00 | Cecilka
není lehké popsat zamilovanost, ale tobě se to skvěle podařilo :o)
11.10.2007 12:16:00 | Martinecka23
Jak napsat, že je moc pěkná a přitom všechny nezopakovat...? Ale jo, je moc pěkná... =)
10.10.2007 15:28:00 | Blázen? =)
...a tak slyším tu melodii z těch hříšných hříšníků a asi mě bude provázet dnes celé odpoledne i s tvou poezií.. :-)
10.10.2007 13:24:00 | Lota