Nevěra
Nahota, polibky, sevření,
podle těch dvou nic krásnějšího není.
Lichotky, šeptání, doteky,
doufají, že spolu vydrží na věky.
Krása, věrnost, slunce svit,
jeden druhého se nemohou nabažit.
Láska, touha, štěstí,
bezmezně si věří.
Alkohol, úlet, selhání,
však jiná ho svou krásou omámí.
Schůzky, zamilovanost, nevěra,
s ní na svou lásku zapomíná docela.
Odhalení, hádky, konec vztahu,
avšak ona ho má pořád plnou hlavu.
trápení, nenávist, bolest,
po každé pohádce, bohužel, následuje konec!
Přečteno 426x
Tipy 3
Poslední tipující: Traci, Dračičák
Komentáře (4)
Komentujících (4)