Možná už od dob rytířských
je jemné rámování...
však čas nenechal vůbec znát
stopy v sytosti barvy...
Možná, že hřebík zrezivěl,
to vlhkem v hradu starém...
však ani požár nezničí
tvou duši, která darem...
:o)
11.10.2007 12:04:00 | Cecilka
myslím, že se zajdu podívat na výstavu, třeba nějaký takový obraz objevím
11.10.2007 11:47:00 | Sandra_T