Pro M
Až jednou možná snad...
položíš hlavu vědě na oltář...
Potom zjeví se
bílá Princezna
vytesaná z chrámu ticha
alabastru a slonoviny
sejme Tvé neskonalé srdce
strhne sutanu
a vytrhne Ti Slabikář...
Pak možná uslyšíš
nesmělé klepání
své uvězněné duše
a konečně vystoupáš do Oblak...
Přečteno 495x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, Já Esther Ruth
Komentáře (2)
Komentujících (2)