Nenávist
Anotace: - jak tenka je hranice mezi laskou a nenavisti?
Nenávidim Tě, za to jaký jsi
Nenávidim Tě, za to, že nemáš city
Nenávidím Tě, za to co jsi
Nenávidím Tě, za to, co jsi mi udělal
Nenávidím Tě, za to, že jí ubližuješ
Nenávidím Tě, za to, že jsem se změnila
Nenávidím Tě, za to, že te znám
Nenávidím Tě, za to, že jsem tě milovala
Nenávidím Tě, za to, že tě miluju
Nenávidím Tě, za to jak se směješ
Nenávidím Tě za to že mě nemilujes...
Přečteno 446x
Tipy 6
Poslední tipující: Anjesis, Stoneman, embryo v hlave, blue
Komentáře (1)
Komentujících (1)