Už brzy
Anotace: ..tak nějak si to představuju..:D
Už brzy vezmu Tě za ruce
/srdce se ti roztluče/
Už brzy podívám se ti do očí
/hlava se ti zatočí/
Už brzy řeknu, chci tě hned
/roztaješ jak led/
Přečteno 482x
Tipy 3
Poslední tipující: Duhová, blue
Komentáře (1)
Komentujících (1)