Jsem Ti nevěrná
však Ty to víš
Byla jsem tvá vyvolená
všechno ale pominulo již
Mé srdce patřilo jen Tobě
teď nastala tu změna v době
Potkala jsem jeho
a byl to konec všeho.
Viděls mě s ním šťastnou
tak myšlenku jsi měl jasnou
Hluboce jsi mě miloval
i život bys za mě dal.
Já byla Ti však nevěrná.