Naděje
Anotace: budu rád za každý komentář
Jako pálí slza, co po tváři se kane.
Jako bolí srdce, ve kterém smutek vzplane.
Jako když nevím co si myslet mám,
tak cítím se vždy když jsem sám.
Ale každá slza zmizí jak se zrodila,
každá bolest přejde taky.
Ty objevíš se jak ses ztratila
a slunce prostoupí smutné mraky.
Přečteno 498x
Tipy 3
Poslední tipující: Erion Fate, Mattyys, Peavey
Komentáře (5)
Komentujících (5)