Již Tvojí Charybdě a Skylle
můj cliper spěchá v ústrety,
mezi ně vrhá se zběsile,
splyneme spolu Já a Ty!
Dvě těla v jediné se spojí,
pár srdcí jedním rytmem zní,
ta chvíle krásná za to stojí!
To není smrt, toť vzkříšení!;o)
09.09.2008 18:01:00 | Kozoroh 1
v tom splynutí vnímej chvění,
ve vibracích i vlnění,
i nahlas krásu prožívej,
v objetí se probouzej.
Ahojky Bobi
12.10.2007 10:17:00 | bobi bobie
křišťálová číše lehké erotiky...ještě by měli dát na výběr supermegatip...
12.10.2007 09:37:00 | el viento