Psát "moderně" je rychlé a snadné,
jenže zároveň neosobní a sterilní.
Kde jsou ty časy, kdy pání dostávali,
psaníčka s vůní svojí lásky...
a dámy líbaly vroucně jeho pevný rukopis.
Teď se párkrát klikne, a je po romantice.
15.10.2007 14:20:00 | spare
Ano, dneska se všechno řeší tak snadno a rychle, samá elektrotechnika...
Říkáš, že naděje zatím neumřela-tak já ti přeju,aby nezhynula nikdy!
14.10.2007 14:48:00 | Chancer
krásná - ST. Už ani nevím, kdy jsem psal dopis, samý maily a sms a to je špatně...
12.10.2007 17:54:00 | cevert