Nepůjdeme spát ...
Anotace: V životě jsou chvíle kdy vyhraje chtíč nad rozumem ...
balzám na duši
něžna společnost
přát si jen ...
být s ní na věčnost.
mráz v zádech
nespoutaná touha
chce to jen nádech...
chvíle tak dlouhá...
nevinný pohled
spalujíci chtič
ranní povzdech
na svedomí bič.
nelehké ráno
smíšené pocity
zapomenout ?
nelze...
Přečteno 443x
Tipy 6
Poslední tipující: Matty09, dablik007, excited, Erion Fate
Komentáře (1)
Komentujících (1)