Podzimní déšť
Anotace: Pršelo a pršelo a pršelo...
Tvé prsty projíždí krajinou mých vlasů
a já nedýchám
Bloudí až k mému pasu
a kdo ví ještě kam
Tou krajinou mě provází touha
z něžné melodie
Bránit se neumím
a podzimní déšť ty stopy smyje
Až touhy najdou svůj cíl bude to málo
ten vytrvalý déšť vše smyl
Přečteno 407x
Tipy 16
Poslední tipující: Andee, Hesiona-Essylt, Lota, kavec, WWW, Sandra_T, xavian, Bíša, kliďaska, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)