Jiskra
Jako jiskra,
objevila jsi se,
srdce najednou otevřelo se,
povolila skála, led snad.
Jako jiskra,
dala jsi mi naději,
překrásného vztahu,
který v lásku přešel snad.
ta pravá doufám,
že můžeš být.
Jako jiskra,
otevíráš mi svět,
svět lásky,
umím milovat,
nespěchej,
vrásky na srdcí stále bolí,
s tebou však,
podaří se mi bolístek vymotat.
Komentáře (0)