Anotace: ..Mám ji to dát přečíst? poraďte.. ..snad potěší...:'(
moc pěkný...klidně jí to pošli..mě osobně, by taky bylo příjemný, kdyby pro mě někdo něco tak pkěnýho napsal..holky, to někdy, i když to tak nevypadá potřebují vidět napsaný:)
12.10.2007 20:25:00 | Mispul
předat osobně, jestli má duši tak se ti vrhne kolem krku...
12.10.2007 18:24:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková