Voníš mi
Anotace: Všemi smysly chci Tě mít.Už se nebojím...
Voníš mi, miláčku,
svojí kůží,
dech se úží.
CHCI TĚ TEĎ.
Ráda se koukám
na Tvé vlasy,
zapletly se s mými asi
CHTĚLY SI ROZUMĚT
Miluju Tvou chuť,
od tabáku prsty, od vína,
to, a mnohem víc, můj jazyk zajímá
CHCI OCHUTNAT A HNED
Žádám si Tvé svaly,
v extázi slabosti
umučena k radosti
TVÁ TVRDOST SLADKÝ MED
V doušcích Tě piju, a nemám dost,
je to má chtěná závislost
JAK BY TO BYLO NAPOSLED
Výbuchem vášně nám zmizel svět...
Přečteno 752x
Tipy 8
Poslední tipující: jiljovský, kaaamiiii, forget-me-not, Jean89, Monsignore
Komentáře (3)
Komentujících (3)