Jako bych je živě cítil, ty Tvé něžné dotyky lásky!
A to Tě vůbec neznám! Ale píšeš velmi sugestivně a s citem, prostě jedním slovem "nádherně!" Chodím si sem na Tvé stránky pro trošku toho pohlazení pro bolavou dušičku básníka, co má nos pro trable stavěnej a nic smolného mu není cizí!Díky za ta nádherně něžná a milá pohlazení!
19.10.2007 20:29:00 | Kozoroh 1
Krásná....
něco podobného cítím a napsala jsem ve své poslední básni...díky
15.10.2007 06:57:00 | Pišák