Má lásko přijdeš?
Anotace: Jen tak pro radost:o)
Tichounce toulám se lesem,
kráčím si s lucernou,
vzduch voní vřesem,
a na mýtince světlušky mi spočinou.
Mám tady s tebou při měsíčku schůzku,
sednu si do trávy
kolem to ševelí, mačkám si blůzku,
nade mnou nebe s hvězdami.
Má lásko, přijdeš?
Nejsi jen můj sen?
jež mi tiše na polštář
položil nový den?
Už zdálky vidím tebe, tvojí tvář,
kráčíš tmou, zvláštně se usmíváš,
kolem z lucerny tvé svatozář,
pak "lásko má, já rád tě mám" mi pošeptáš.
A ráno, sluníčko noc vyhání,
skláníš se: "lásko nezmeškej to svítání."
Tichounce probírá mě ze spaní,
jak princeznu tvé slastné líbání.
Komentáře (3)
Komentujících (3)