Promiň, Jiří, ale zdá se mi, že sochám více přeješ lásku, než lidem. A to je mi opravdu líto. Nehodnotím. Není proč..opravdu, promiň, mrzí mne to.
19.10.2007 23:19:00 | Mirka Hedbávná
od dětství
pro mě znakem lásky
bývalo teplo dlaní
a oči co se usmívají
když nade mnou se sklání...:-)
15.10.2007 21:29:00 | no
Možná, že antický má vzhled,
však přesto chladný na dotek...
pro někoho je přitažlivý,
mnohý ocení klenot jiný...
těžko pro city radu dát,
v každém zní jinak "milovat"...
:o)
15.10.2007 20:04:00 | Cecilka
popis kamenů ted asi frčí.. přečti si mou kdybych byla kameníkem ...
(nebo Tě inspirovala k této? tak to fajn)
13.10.2007 23:09:00 | ni.va
Laska ma spoustu tvari... moc hezky o tom pises...preji Ti jen to dobre.
13.10.2007 13:04:00 | carodejka