miluju te!
Anotace: vyznaanii...hodnotte!
Jako rosa když padá z listu na zem
bojím se dopadu, bojím se
jako malou ustrasenou vlocku si mě vem.
nebo počkej až spadnu
rozpustím se.
Jako vzrusení, když potkám se s tvým tělem
chvěju se, když vidim tě
jako sekera prodrávajíc se ledem
tak moc dychtive
miluju tě.
Přečteno 708x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Carver, Kačík, Padající listí, Já Esther Ruth
Komentáře (2)
Komentujících (2)