Řekni mi,lásko...
Anotace: trochu smutno,trochu nuda...po dlouhý době zase nový dílko...
Do mých dlaní padají slzy,
srdce mé zdobí několik ran,
řekni mi,lásko,proč tak brzy
zůstali jsme zase každý sám?
Je snad napsáno v knize osudu,
že my dva spolu nemůžeme být?
Je to hrozné,že už s tebou nebudu
a zbyde mi o nás dvou jenom snít.
Řekni mi,lásko,co se stalo,
že moje srdce zas pokryl led?
Těch krásných chvil s tebou bylo málo,
škoda,že už to nemůžeme vrátit zpět.
Přečteno 539x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, carodejka, Gregy, niky x)
Komentáře (3)
Komentujících (3)