Tak mě už vymaž!!
Anotace: ..už si nechci dávat naději, protože ta už stejně nikdy nebude... tak prosím a smazání ze života...
.....................................................
...............
Vymaž si mě z kalendáře..
Mé jmeniny
I narozeniny..
Vymaž si mé rudé tváře..
Z tvých snů
A ze dnů.
Vymaž si mé dlouhé vlasy..
Jejich vůni medovou,
Mangovou i březovou.
Vymaž si mé husté řasy..
Vzhlížející do nebe
Mrkající na tebe.
Vymaž si můj zvláštní smích
Který tě též rozesmál
A u srdce chvíli hřál.
Vymaž si mě ze dnů tvých
Mé těsné objetí
I vzplanutí.
Vymaž mě tak nesmělou
V područí
I náruči.
Vymaž si mě prostě celou
Ze života svýho
Prokletýho.
.......................................................
...
Přečteno 460x
Tipy 6
Poslední tipující: Já Esther Ruth, Duhová, blue, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)