"vztah"
Anotace: Muž a žena .. Prožijí chvíle zamilovanosti.. Žijí jeden pro druhého.. Až do chvíle, kdy jemuz dojde, že dokáže být bez Ní.. Ochutnal Jí a jeho zájem pominul..zamilovanost se vytratila.. Chce, ale žít dál, avšak bez ní.. Ona se zhroutí..Zradil j
poznali se, byl to hezký pár
byli spolu chvíli
pak snesla mu ten největší dar
když o společné budoucnosti snili
žil pro ni, byť se bál
když byl s ní! a chtěl jít ještě dál
tehdy když ucítil její půvab v pokoji
Když ji položil na lůžko ve zbroji
když ucítil její nevinnost, když mohl být první
zabil lásku pro marnivost, když vnikal do ní
už ta chvíle plná citu, ta chvíle plná vášně
v jejím bytu, cítil, že je jim krásně
Krása lásky ta síla sexu
milování bez durexu..
oba prožívali ty nejhezčí chvíle
oba stále chtěli pokračovat v započatém díle
A tak milovali se až do rána
veškerá zlost byla z lůžka vyhnána
bylo místo jen pro ně dva
byla to však jen krásná hra
I přišlo mnoho nocí mnoho dnů
on byl už bez emocí však ještě pln snů
ona v nich však nebyla
tahle láska skončila ...
Pak přišla bolest utrpení
Ohněm křest, konec veškerého snění
Konec lásky, konec citů
Přirostli vrásky. Konec schůzkám v jejím bytu...
Komentáře (0)