Tak povídej mi o pláči
Povídej mi o pláči,
když srdce tvé puká,
však tak málo stačí,
aby ukončila tvá muka.
Jedno obětí,
jedno pohlazení,
jeden polibek,
hned vše se změní.
Povídej mi o pláči,
když srdce tvé září,
kapesník tvůj sladce smočí,
slzy štěstí na tváři.
Pohltila tvou mysl,
(nemyslíš na nic jiného).
Pohltila tvé srdce,
(cítíš jí, ne sebe samého).
Tak povídej mi o pláči,
stále sytíš mě jím,
chci ho víc a víc,
jsem tvůj temný stín.
Láká mne bolest,
strach a nenávist.
Jsem Paní Zla,
Tak smoč tento list.
Když píšeš své řádky,
a slzy tvé kapou,
chtěl bys to vše zpátky,
lásku aspoň malou.
Tak,
povídej mi o pláči.
Povídej,
a nikdy neskonči.
Přečteno 384x
Tipy 2
Poslední tipující: Tvůj kamarád Kodein
Komentáře (2)
Komentujících (2)