Mamince
Anotace: Maminka milovala podzim...
Začínající podzim
Rozčepýřenou metlou
Náhle vymetl
Barevné rámy
Ulic a parků.
Rzící listí
Se převalovalo
V nekonečných chuchvalcích
Po zbytcích
Usychající
Trávy.
Cítil jsem ještě ve vzduchu
Všechny vůně
Odcházejícího
Léta...
Tvou mateřskou ruku
Ve své dětské dlani
Rychlý polibek
Uvadající
Na mé skráni...
Přečteno 429x
Tipy 22
Poslední tipující: cevert, s.e.n, Cecilka, isisleo, Andee, Jiparo, okapovaroura, Severka, Pišák, Bíša, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)