Růžičko
Anotace: Přirovnání k růži
Záříš do tmy,
růžičko červená,
olníš lidem sny,
jsi nádherná!
Jsi jako obláček na nebi,
prozářený slunečním svitem,
jsi vůně na zemi,
která prostupuje mi bytem.
Růžičko,
nechám tě kvést,
růžičko,
hlavu smíš mi plést.
Komentáře (0)