:( BOLÍ TO
Anotace: jedinou věc co bych chtěla v životě umět je vrátit čas!!!:(
Proč láska tolik bolí
a do srdce mě bodá jako nůž!
Proč se ty rány nezahojí,
proč nepřestanou už?
Proč mám plakat a neštastná být,
proč když ty chceš odejít...
v cestě ti víc nehodlám stát,
ale nezapomen že tady v čechách
někdo tě má šíleně rád!!
A TO JSEM JÁ!!!
SBOHEM:(
Přečteno 454x
Tipy 5
Poslední tipující: LisSe, Dračičák, Game, Iwetta
Komentáře (1)
Komentujících (1)