přes tvou bolest...
Kapka spadla do sklenky od vína,
do prázdné skleničky, jsi nevinná.
ve víně tekutina z žil tvých nezmizí,
a už vůbec né z očí.
Jsi neviditelná,
přehlíží tě všichni,
jen tvůj odraz v zrcadle,
je důkazem tvé existence.
Protože ty se v něm vidíš.
Zrazená, samotná a se drahokami v očích,
akorát že...
přes tvou bolest a slzy je nikdo nevidí.
Jaká škoda...
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: Game, Iwetta
Komentáře (0)