Anotace: pro něco, co se nedá pojmenovat, a kdyby to mělo pevnou formu, snad by to bylo i jednodušší.
Tvá marnost je pro mně supertip... je velmi hluboká... a patří do života nás všech... člověk se nemusí modlit, ptát se, mluvit... stačí jen tak být... když člověk přijme prázdnotu, do které se dostal... vždycky přijde něco nového... a to Ti moc přeji... jen se, prosím, na nic neupínej... a ono to přijde... v jakékoliv formě a podobě... až budoucnost prozdradí... to je ono! :-)))
15.10.2007 08:22:00 | Levandule