Láska
Láska
sedící nad šálkem kávy,
pějící o krásné minulosti,
ji opustila
a ona opustila mě
To Láska
kráčející údolím nejistoty,
za snem budoucnosti,
ji rozviklala
a ona opustila mě
To Láska
s tužkou a papírem
sepisuje můj osud,
a tak ráno za ránem
potkávám svůj hněv
Láska
ta kráska v bílém,
co usmívá se a hladí mě
ta kráska v bílém,
co miluje a slibuje
Láska
ta dáma v černém,
co zapomněla na mě
ta dáma v černém,
co nikdy neznala mě
To Láska
poletující po světě,
a zářící nám na nebi,
ji opustila
a ona opustila mě
Komentáře (1)
Komentujících (1)