Vzpomínky
Anotace: Věčný svit neposkvrněné mysli
Včera seděl jsem u ohně,
pálil své vzpomínky,
na tvoje úsměvy,
na tvoje myšlenky
zapomenout na chvíle,
kdy spolu jsme se smáli
a vžít se do doby,
kdy srdce od sebe jsme oddálili
sedím tu s cigaretou
a s otcovou Berretou
s čím dříve skončit?
s cigaretou
či nejdříve zmáčknout spoušť…
Komentáře (0)